Nieuwtjes en vacatures

VACATURES:

POETSHELD(IN) m/v

Wij zijn op zoek naar een leuke dame of heer vanaf 17 jaar die elke zaterdagmorgen (en incidenteel in vakanties of bij ziekte) de zaak wil schoonmaken. De werktijden zijn tussen 07:30 en 11:00 uur en de verdiensten zijn 150%, afhankelijk van je leeftijd. PAAR UURTJES WERK EN DE REST VAN HET WEEKEND VRIJ! Uiteraard deel je gewoon mee in de fooi en ben je bij onze personeelsfeestjes.

De werkzaamheden zijn het schoonmaken van de toiletten, vloeren, tafels en het schoonmaken/opbouwen van het terras (klein terras ivm de markt) Daarnaast alle kleine schoonmaakklusjes zodat het er weer tiptop uitziet voor de gasten. Interesse? mail naar dianne@tante-annie.nl of bel even naar 0541-221611.

KEUKENHULP (M/V) Ervaring niet vereist!

Functieomschrijving:

Wat wij bieden:

Wat wij vragen:

Interesse? Ben jij klaar om deel uit te maken van ons gepassioneerde team en je passie voor koken te ontwikkelen in een authentieke tapas-omgeving? Aarzel dan niet en solliciteer vandaag nog door je CV en motivatiebrief te sturen naar info@tante-annie.nl. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Let op: Deze vacature staat open voor zowel ervaren kandidaten als enthousiaste starters zonder ervaring. We geloven in de kracht van diversiteit binnen ons team en moedigen iedereen aan om te solliciteren!

Medewerkers Bediening(M/V)

We zijn op zoek naar Medewerkers Bediening (M/V) zowel fulltime als parttime. Ervaring is niet vereist, we kunnen je alles leren! We hebben een leuk jong team en de verdiensten zijn goed. Werkroosters zijn in overleg en regelmatig. hebben we gezellige personeelsborrels. Zie je dat zitten? Je kunt je CV mailen naar info@tante-annie.nl

 

Medewerker afwas (M/V)

Wij zijn op zoek naar afwas-medewerkers. Ervaring is niet vereist. Solliciteren kan door je CV te mailen naar info@tante-annie.nl of loop even binnen!

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde collega’s! Interesse om bij ons te beginnen in de afwas, keuken of bediening? Je kunt altijd je CV mailen naar info@tante-annie.nl

Ook zijn wij een gecertificeerd leerbedrijf voor zowel keuken als bediening dus ben je op zoek naar een leuke stageplek? Neem dan contact met ons op.

 

© 2015|Tante Annie's - Groote markt 7 - Oldenzaal