Nieuwtjes en vacatures

   

Medewerker Bediening (M/V), fulltime of parttime

We zijn op zoek naar kandidaten die het leuk vinden om in de horeca te werken en met gasten om te gaan. Ervaring is niet vereist, inzet en enthousiasme wel! Ons bedieningsteam bestaat uit ongeveer 20-25 jonge en enthousiaste collega’s. De werkzaamheden bestaan uit het bereiden en uitserveren van warme en koude drankjes en het serveren van eten. Deze vacature staat ook open bij Ome Hans, Eten & Drinken. Solliciteren kan door je CV te mailen naar info@tante-annie.nl of loop even binnen!

Keukenhulp (M/V), parttime of fulltime

Wij zijn op zoek naar kandidaten die het leuk vinden om in de keuken te werken. De werkzaamheden zijn heel divers, van afwas tot het assisteren van de koks tijdens de lunch en/of diner. Ervaring is niet vereist. Deze vacature staat ook open bij Ome Hans, Eten & Drinken. Solliciteren kan door je CV te mailen naar info@tante-annie.nl of loop even binnen!

(Aankomend) Kok (M/V) fulltime

Ben je Kok, bezig met de opleiding Kok of zou je graag intern het vak willen leren? Wij zijn bij Ome Hans op zoek naar een enthousiaste kandidaat die ons keukenteam zou willen versterken. Als kok ben je verantwoordelijk voor alle voorbereidingen, het koken zelf en de hygiene in de keuken. Je bewaakt de kwaliteit en bent verantwoordelijk voor alle gerechten die de keuken verlaten. Dit koksteam bestaat uit 4 personen waarvan 1 de leidinggevende is. Creativiteit, meedenken, zelfstandigheid en een frisse blik worden gewaardeerd! Het salaris is bespreekbaar, je hebt vooruitzicht op een vast dienstverband en wij hanteren in de keuken een 4-daagse werkweek. Uiteraard bieden wij de mogelijkheid tot het volgen van relevante cursussen. Solliciteren kan door je CV en motivatie te sturen naar info@ome-hans.nl. Wil je meer weten over Ome Hans? Kijk dan even op de site, www.ome-hans.nl.

 

© 2015|Tante Annie's - Groote markt 7 - Oldenzaal